Szép mosoly, boldog élet?

Az egészséges mosoly több előnnyel jár, mint elsőre gondolnánk. Egészségügyi előnyeit nem szabad alábecsülnünk, hiszen segít a rágásban és az emésztésben, és csökkenti a szájüregi rák, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.

És akkor nem is beszéltünk a mentális egészségügyi előnyökről.

Igen, jól hallotta.

Az egészséges fogak és íny csodákat tehet a mentális egészségünkkel. Na de ezek hogyan függnek össze?

Miért olyan fontos a mentális egészségünk?

Az utóbbi években a mentális egészségünk fontosságára helyezett figyelem az egekbe szökött. 

A mentális egészséggel kapcsolatos problémák – mint például a szorongás és a depresszió – sajnos rendkívül gyakoriak, és nagy hatással vannak mindennapi életünkre. Megterhelik kapcsolatainkat, és befolyásolják munkahelyi vagy iskolai teljesítményünket.

Számos módon gondoskodhatunk mentális jólétünkről, a testmozgástól és az egészséges táplálkozástól kezdve azon át, hogy több időt töltsünk a szabadban, valamint ügyeljünk arra, hogy eleget aludjunk. Kiderült az is, hogy a fogaink és ínyünk ápolása is elképesztően pozitív hatással lehet a mentális egészségünkre.

Mi a kapcsolat a szájhigiénia és a mentális jólét között?

A rossz szájhigiénia számos különféle mentális egészségi problémával, többek között szorongással, depresszióval és alacsony önbecsüléssel hozható összefüggésbe, mivel a láthatóan rossz fogászati állapot megbélyegzéssel és kiközösítéssel is járhat.

Az egészséges fogak és íny viszont összefüggésbe hozható a nagyobb önbizalommal és az általános boldogsággal – ami valószínűleg nem okoz nagy meglepetést az Olvasóban sem. Érezzük ezt mindannyian. Akiknek szép a fogsoruk, automatikusan többet mosolyognak, és a mosolygás visszahat a gondolkodásukra is. Sokkal pozitívabb és életigenlőbbek, mint a kevesebbet mosolygó társaik.

És természetesen, ha jó összhangban érezzük magunkat a külsőnkkel, akkor boldogabbak és magabiztosabbak vagyunk, és mivel a mosolyunk az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek rajtunk, ennek megfelelően is viselkednek velünk. Például egy mosolygós emberrel szívesebben vannak mások, nyitottabbak és kedvesebbek vele az emberek.

Hogyan javíthatok a mosolyomon?

Ha rossz önbecsüléstől szenved a nem elégséges szájhigiénia miatt, többféleképpen is javíthat mosolyán, hogy növelje az önbizalmát.

A fogfehérítéstől a fogászati implantátumokig és a héjakig rengeteg lehetőség van arra, hogy segítsünk Önnek elérni álmai mosolyát a Hattyas Dental-nál.

Fogfehérítés

Ha fogai az öregedés vagy a rossz genetikai adottságok miatt sárgulni kezdtek, esetleg az évekig tartó dohányzás vagy kávéfogyasztás miatt elszíneződtek, a fogfehérítés segíthet visszaállítani természetes gyöngyházfehér színüket.

Rendelőnkben és otthon is kínálunk megoldásokat, és segíthetünk Önnek a természetesnek tűnő, ragyogóbb mosoly elérésében.

Szabályos fogsor kialakítása fogszabályozás nélkül

Görbe vagy csálé fogai vannak? Gyorsabb megoldást szeretne, mint a fogszabályozás? Semmi gond.

A fogászati héjakkal nagyon gyors és látványos eredményt tudunk elérni, gyakorlatilag pár hét alatt a tökéletes fogsort tudjuk megalkotni. Erről írtunk részletesen ebben a bejegyzésünkben.

Kozmetikai kezelések

Ha a fogfehérítés nem jöhet szóba, vagy ha letört, hiányzó fogai vannak, a fogpótlás / javítás lehet egy nagyszerű lehetőség

A fogkoronáktól és tömésektől kezdve a fogpótlásokig vagy implantátumokig diszkréten segíthetünk helyreállítani mosolyát, így barátai, családtagjai, kollégái vagy üzletfelei nem fogják észrevenni, hogy bármilyen fogorvosi beavatkozás történt.

Készen áll arra, hogy visszavegye az irányítást a szájüregi egészsége felett és megtapasztalja a szép mosoly hatásait?

Tagadhatatlan, hogy fogaink és ínyünk rossz állapota negatív hatással van a mentális egészségünkre, szociális kapcsolatainkra, de kezeléseinkkel visszakaphatja mentális jólétét!

Ne halogassa a félelem miatt, hogy eljöjjön hozzánk! Erről írtunk az előző bejegyzésünkben.

Nem kell azonban aggódnia, mi pontosan tudjuk, hogyan kell kezelni a fogászati szorongást Szegeden, és biztos lehet benne, hogy csapatunknál a legjobb kezekben van! Akár csak egy egyszerű professzionális fogtisztításra van szüksége, akár a fent felsorolt kezelési lehetőségek bármelyike érdekli, ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk!

Hívjon minket a +36 30 327 6061-as telefonszámon vagy írjon nekünk a lenti űrlap segítségével, hogy időpontot foglaljon.

Miért minket válasszon?
Ezek a mellettünk szóló érvek:

Győztünk az árversenyben

Átlagosan 13,6%-kal alacsonyabbak az áraink, mint a konkurenciának (2023.07.01-ei felmérés alapján).

Saját fogtechnikával dolgozunk

Saját, helyben működő fogtechnikával rendelkezünk, ami miatt a fogpótlások a legmagasabb minőségben és átlagosan feleannyi idő alatt készülnek el, mint ott, ahol a fogtechnika külön működik. Ráadásul az árak is kedvezőbbek így.

Gyors időpont lehetőség

Rugalmas időbeosztásunk miatt gyorsan tudunk időpontot adni, nem szeretjük, ha a pácienseinknek várnia kell.

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, hogy megbeszéljük az Önnél felmerülő lehetőségeket!

Bejelentkezés

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue