5 kérdés, amit érdemes végiggondolnia, mielőtt új fogorvost választ

Sok új páciens, aki fogorvoshoz fordul, gyakran nem tudja, hogyan válasszon fogorvost. Nem tudják, milyen tulajdonságokat kell keresniük egy fogorvosban, és a végén olyan választást hozhatnak, amelyet megbánnak. Leggyakrabban első lépésben megkérdezzük a környezetünket, de azért lássuk be, hogy ez nem mindig ad elég részletes információt a számunkra a jó döntés meghozatalához.

Most felsoroljuk, hogy szerintünk milyen kérdést érdemes körbejárnia, mielőtt fogorvost választ.

1. Milyen szolgáltatásokat nyújt a fogorvosi rendelő?

Ne féljen megkérdezni a fogorvost az általa nyújtott szolgáltatásokról. Ezek a kérdések alapvető fontosságúak, mert meg akar győződni arról, hogy az Ön által kiválasztott fogorvos minden szükséges szolgáltatást biztosítani tud. Ideális esetben olyan fogorvosi rendelőt válasszon, ahol a szolgáltatások széles skálája elérhető, hogy később ne kelljen több helyre járnia.

A Hattyas Dental a fogászati szolgáltatások széles skáláját nyújtja, beleértve a kozmetikai fogászatot, az általános fogászatot, a gyermekfogászatot, a helyreállító fogászatot, az implantológiát és szájsebészetet. Rendelkezünk saját fogtechnikai háttérrel és panorámaröntgennel, hogy tényleg minden igényt azonnal kielégíthessünk.

Azonban nem minden fogorvosi rendelő nyújtja ezeket a szolgáltatásokat, ezért fontos, hogy feltegye ezeket a kérdéseket, mielőtt kiválasztja a fogászati szolgáltatót.

2. Milyen tapasztalattal rendelkeznek a fogorvosok?

Ne habozzon megkérdezni a fogorvost a tapasztalatairól, mivel ez nagyban befolyásolhatja az Ön által kapott ellátást.

Bár a kevesebb tapasztalattal rendelkező fogorvos pénzt takaríthat meg Önnek, ne hagyja, hogy ez legyen a döntő tényező. Lehet, hogy később többe fog kerülni, ha kevésbé tapasztalt fogorvost választ. 

3. Mennyibe kerülnek a fogászati beavatkozások?

A szűrővizsgálatok és tisztítások költségei eltérőek, és a fogorvosok általában különböző díjat számítanak fel a szükséges kezeléstől függően.

A Hattyas Dental átlátható árai az áraink oldalunkon elérhetőek, de komolyabb munkákhoz személyre szabott árajánlatokat biztosítunk. Nincsenek rejtett költségeink vagy díjaink. Sőt! Árversenyben nyertünk a konkurenciánkkal szemben, amiről itt olvashat többet

4. Rendelkezik saját fogtechnikával?

Ahogy a korábbi cikkünkben is írtuk, gyorsaságban, árban és minőségben is nagy különbség van akkor, ha olyan fogorvosi rendelőt választ, ahol saját fogtechnika is van a háttérben. Röviden olcsóbb, gyorsabb és jobb minőségű szolgáltatást kaphat ott, ahol ilyen háttérrel rendelkeznek. A Hattyas Dental saját fogtechnikai háttérrel rendelkezik, ami segít abban, hogy lényegesen gyorsabban és magasabb minőségben tudjuk kiszolgálni a pácienseinket. Arról pedig, hogy árban mi vagyunk a legjobbak (felmérés alapján), a főoldalunkon találhat több információt.

5. Milyen fogászati technológiát használ?

A Hattyas Dental naprakész a legújabb technológiában. Mindezt azért tesszük, hogy a legmagasabb szintű ellátást nyújtsuk Önnek, hogy látogatását és fogászati élményét kényelmesebbé tegyük, és hogy biztosítsuk, hogy minden rendelkezésünkre álló eszközt felhasználunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb fogászati élményt és eredményt nyújtsuk Önnek. A magas szintű technika jobb eredményt és kellemesebb, fájdalommentesebb beavatkozásokat tesz lehetővé.

Amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük, hívjon minket a +36 30 327 6061-as telefonszámon.

Miért minket válasszon?
Ezek a mellettünk szóló érvek:

Győztünk az árversenyben

Átlagosan 13,6%-kal alacsonyabbak az áraink, mint a konkurenciának (2023.07.01-ei felmérés alapján).

Saját fogtechnikával dolgozunk

Saját, helyben működő fogtechnikával rendelkezünk, ami miatt a fogpótlások a legmagasabb minőségben és átlagosan feleannyi idő alatt készülnek el, mint ott, ahol a fogtechnika külön működik. Ráadásul az árak is kedvezőbbek így.

Gyors időpont lehetőség

Rugalmas időbeosztásunk miatt gyorsan tudunk időpontot adni, nem szeretjük, ha a pácienseinknek várnia kell.

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, hogy megbeszéljük az Önnél felmerülő lehetőségeket!

Bejelentkezés

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue