Tudomány a mosoly mögött: mitől vonzó egy mosoly?

Mindjárt itt a Valentin-nap

Ez nagyszerű azoknak, akik megtalálták azt a bizonyos Valakit, de nem olyan nagyszerű a többieknek, akik leginkább azzal a kérdéssel vannak elfoglalva ebben az időszakban, hogy miért vagyok még mindig szingli?

Ennek számos oka lehet – a rossz modortól és a koszos körmöktől kezdve a dupla sms-ezésen át a rendetlen hálószobáig. De elgondolkozott már azon, hogy a fogai hogyan vethetik vissza a párkeresésben?

Tanulmányok szerint a szép mosoly vonzóbbá tesz mindenkit a potenciális partnerek szemében, és a legnagyobb társkereső portál által 5500 emberrel végzett felmérés szerint a férfiak 58%-a, a nők 71%-a a fogakat tartotta a legvonzóbb külső értéknek, amivel a párja rendelkezhet.

Mi az, ami miatt ennyire vonzódunk az egészséges fogakhoz?

Nem titok, hogy egy megfelelően szabályos, gyöngyházfehér mosoly csodákra képes az önbizalmunkkal. És amikor magabiztosnak érezzük magunkat, természetes, hogy ezt meg is akarjuk mutatni.

A mosolya az egyik első dolog, amit a potenciális párja észrevesz önön, és ha mosolyogni látja, valószínűleg ő is ezt fogja tenni válaszul.

A mosolyizmok ingerlése endorfint szabadít fel, amely pozitív érzést vált ki a testben – amit aztán az önnel töltött időhöz társítanak, és ezzel valószínűleg egy második randit is kiérdemel majd.

Ha azonban a fogai nincsenek jó állapotban, kevésbé valószínű, hogy meg akarja őket mutatni a társas kapcsolataiban. Ez a mosolytalan viselkedés visszafogottnak és érdektelennek tűnhet a másik szemében – ami megadja az alaphangot az együtt töltött idő hátralévő részére.

Mitől szép egy mosoly?

Szóval, nyugodtan mondhatjuk, hogy a mosolya önmagában is sokat mond egy randin – de mitől szép a mosolya?

A vonzó mosoly néhány elsődleges jellemzője a következő:
  • A fogak színe – a fogak színe a legnyilvánvalóbb dolog a mosolyán, és mind a férfiak, mind a nők általában úgy találják, hogy a sárgának tűnő fogak taszítóak vagy akár riasztóak is lehetnek, amikor valaki párt keres. A Hattyas Dentálnál professzionális fogfehérítést nyújtunk Szegeden, hogy az Ön mosolya is a lehető legragyogóbb és legvonzóbb legyen.
  • Az ínye állapota – a mosolya nem kizárólag a fogairól szól, és az ínye ugyanolyan fontos, ha a megjelenéséről van szó. Felmérések szerint Magyarországon a felnőttek 80%-a szenved valamilyen ínybetegségben – ami duzzanatot, bőrpírt és bizonyos esetekben vérzést is okozhat. Ezek természetesen nem túl vonzó mosolyjegyek, és kezeletlenül hagyva súlyos egészségügyi következményekkel járhatnak. Az ínygyulladás kellemetlen szaga ugyanakkor stigmát is tehet az emberre a társas kapcsolataiban.
  • A fogak rendezetlensége – a legvonzóbb mosolyok azok, ahol a fogak megfelelő rendben és ívben sorakoznak. Ha a fogai szabálytalanok, az a potenciális partner számára üzenheti a valami „rossznak” tűnik érzést. Mosolytervezésünk keretén belül számos kezelést kínálunk a vonzó mosoly kialakítása céljából.

Nekem hogyan lehet vonzó a mosolyom?

Rengeteg módja van a mosolya átalakítására, hogy vonzóbbnak tűnjön a lehetséges partnerek számára.

Megszabadulna az elszíneződésektől, vagy gyors megoldást szeretne az szabályosabb fogakra?

Lehet, hogy csak egy gyors tisztításra, polírozásra van szüksége a Valentin-napi vacsora előtt, de lehet, hogy nagyobb átalakításokat is tehetünk annak érdekében, hogy új önbizalomra tegyen szert a párkeresésben.

Bármi is legyen a mosolyával kapcsolatos célja, szegedi rendelőnkben számos különböző kozmetikai és korrekciós kezelést kínálunk – a professzionális rendelői és az otthoni fogfehérítéstől kezdve a héjakon át a koronákig -, hogy mosolya vonzóbbá váljon.

Készítse fel mosolyát Valentin-napra a Hattyas Dentállal

Ha már belefáradt a sikertelen randikba, akkor tudja, mit kell tennie. Akár csúcsminőségű fogtisztító kezelésekre vadászik, akár a letört vagy megrepedt fogakat szeretné helyreállíttatni, vagy a foghézagoktól szeretne megszabadulni, mi vagyunk az ideális csapat, ahol mosolyálmai valóra válhatnak.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan segíthetünk átalakítani mosolyát szegedi fogászatunkon, vagy ha konzultációt szeretne lefoglalni, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Ha időpontot vagy konzultációt szeretne kérni, és személyre szabott ellátást szeretne kapni, akkor hívjon minket a +36 30 327 6061-as telefonszámon vagy írjon nekünk a lenti űrlap segítségével. Várjuk, hogy segíthessünk Önnek visszaállítani eredeti vagy még annál is szebb mosolyát!

Miért minket válasszon?
Ezek a mellettünk szóló érvek:

Győztünk az árversenyben

Átlagosan 14,1%-kal alacsonyabbak az áraink, mint a konkurenciának (2023.10.01-ei felmérés alapján).

Saját fogtechnikával dolgozunk

Saját, helyben működő fogtechnikával rendelkezünk, ami miatt a fogpótlások a legmagasabb minőségben és átlagosan feleannyi idő alatt készülnek el, mint ott, ahol a fogtechnika külön működik. Ráadásul az árak is kedvezőbbek így.

Gyors időpont lehetőség

Rugalmas időbeosztásunk miatt gyorsan tudunk időpontot adni, nem szeretjük, ha a pácienseinknek várnia kell.

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, hogy megbeszéljük az Önnél felmerülő lehetőségeket!

Bejelentkezés

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni egy költségesebb beavatkozáshoz, akkor segítünk az adminisztrációban.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue