Teljes átalakulás: All-on-4™ és All-on-6™

🌟 Fedezze fel Ön is az All-on-4™ és az All-on-6™ fogászati implantátumok nyújtotta szabadságot és örömöt! 🌟

Belefáradt már abba, hogy rejtegeti a mosolyát? Meglazult fogsorral küzd? Állandó megoldásról álmodozik hiányzó fogaira?

Ne keressen tovább, az All-on-4™ és All-on-6™ fogászati implantátumok forradalmi technológiája meg fogja változtatni a mosolyát és ezzel együtt az egész életét!

🌟 Miért válassza az All-on-4™-t vagy az All-on-6™-t? 🌟

✅ Nyerje vissza önbizalmát: Mosolyogjon szabadon és magabiztosan anélkül, hogy a meglazult fogsor vagy a hiányzó fogak miatt kellene aggódnia.
✅ Egye azt, amit szeret: Élvezze az összes kedvenc ételét, a ropogós almától a szaftos steak-ig.
✅ Természetes megjelenés és érzés: Az All-on-4™ és All-on-6™ természetes megjelenésű, tartós megoldást nyújtanak.
✅ Minimális kényelmetlenség: Gyors gyógyulás és minimális műtét utáni fájdalom.
✅ Könnyű karbantartás: Csakúgy, mint a valódi fogak esetében – mosson fogat, használjon fogselymet, és rendszeresen látogassa fogorvosát.

Figyelem, az árak a Hattyas Dental 2023. októberi árai, ha a bejegyzést később olvassa, akkor az árak változhattak, de a piaci megoldásokhoz képest nálunk mindig magas minőséget és kedvező árakat fog találni!

Mik azok az All-on-4™ és All-on-6™ fogászati implantátumok?

A rögzített fogpótlások csúcsa az All-on-4™ és az All-on-6™, mind a kettő teljes fogsor pótlása, ahol az új rögzített fogsor az All-on-4™ esetében 4, az All-on-6™ esetében 6 fogászati implantátumra van rácsavarozva.

Az All-on-4™ és az All-on-6™ új innovatív fogászati implantációs megoldásokat úgy tervezték, hogy mindössze 4 vagy 6 stratégiailag elhelyezett fogászati implantátumra biztonságos és természetes megjelenésű teljes fogíveket rögzítenek. Ez a megközelítés számos előnnyel jár, és emiatt egyre népszerűbb választás a hiányzó fogak végleges megoldását keresők körében.

Kik választják az All-on-4™ és a All-on-6™ megoldást?

Elsősorban azok között népszerű választás, akik jelentős számú fogat vesztettek el, vagy akik a teljes foghiány lehetőségével néznek szembe:

 • Fogatlan vagy majdnem fogatlan betegek: Az All-on-4™ és az All-on-6™ kiváló lehetőség azoknak a személyeknek, akik már elvesztették a legtöbb vagy az összes természetes fogukat, vagy fogászati problémák, szuvasodás vagy ínybetegség miatt hamarosan elveszítik azokat.
 • Fogpótlást viselők: Sokan, akik elégedetlenek a hagyományos kivehető vagy ragasztott fogsorral, amely kényelmetlen, instabil vagy gyakori igazítást igényel, a fixen rögzített magoldást választják. A kivehető műfogsorok biztonságosabb és tartósabb alternatívái.
 • Több hiányzó foggal rendelkező személyek: Az All-on-4™ és az All-on-6™ azoknak is nagyon előnyös lehet, akiknek több foguk is hiányzik, de a hagyományos foghidaknál vagy a kivehető részleges fogsoroknál stabilabb és tartósabb megoldást szeretnének.
 • Azonnali nagy változást keresők: Az All-on-4™ és az All-on-6™ arról ismert, hogy azonnali és látványos eredményt biztosít. Ez különösen vonzó azon személyek számára, akik teljesen új mosolyt, külsőt szeretnének gyorsan, és a fogaik átalakítása koronákkal, hidakkal vagy héjakkal ezt nem teszi lehetővé.
 • Állandó megoldást keresők: Az All-on-4™ és az All-on-6™ tartós megoldást kínál a fogvesztésre. Lehetővé teszi a páciensek számára, hogy természetes megjelenésű és érzésű fogsorral rendelkezzenek, amely megfelelő gondozás és karbantartás mellett egy életen át tarthat.
 • A szájhigiéniát javítani kívánó személyek: Az All-on-4™ és az All-on-6™ fogászati implantátumok a hagyományos fogpótlásokhoz képest elősegítik a jobb szájhigiéniát. Lehetővé teszik a rendszeres szájhigiéniai rutint, csökkentve a foghiánnyal járó ínyproblémák és a csontvesztés kockázatát.
 • Az esztétika miatt aggódó páciensek: Az All-on-4™ és az All-on-6™ fogászati implantátumokat úgy tervezték, hogy úgy nézzenek ki és a páciensek úgy érezzék magukat, mintha természetes fogaik lennének.
 • Az önbizalmat visszanyerni akaró emberek: Az All-on-4™ és az All-on-6™ jelentősen növelheti az önbizalmat azáltal, hogy helyreállítja a kényelmes és természetes étkezés, beszéd és mosolygás képességét. Továbbá egy gyönyörű, szabályos fogsornak jelentős fiatalító hatása is van.
 • Azok, akik költséghatékony megoldást keresnek: Az All-on-4™ és az All-on-6™ költséghatékony megoldás lehet az egyes hiányzó fogak különálló implantátummal történő pótlásához képest, mivel csak négy vagy hat implantátum szükséges egy teljes fogív alátámasztásához.

All-on-4 ™

Az All-on-4 ™ eljárás négy implantátumra készített csavaros hídpótlás teljes foghiány esetén. Olyan, mintha a saját fogait kapná vissza.

Négy speciálisan elhelyezett implantátumra csavarosan rögzülő fogpótlást készítünk. Az implantátumokra speciális fejrészek kerülnek, amelyekre csavarosan rögzítjük a fogtechnikán készített, általában 12 fogból álló hídpótlást.

Az All-on-4™ megoldás a csontban nagy stabilitást biztosít. Az implantátumok behelyezése után akár másnap be tudunk helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a foghiánnyal járó kellemetlenségeket. Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat akár a műtét után már használhatja is evéshez. 3-4 hónap gyógyulási időt követően felhelyezzük a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is.

Előnyök:
 • a legnagyobb erőhatást is kibíró fogpótlás
 • érzetben nagyon hasonlít a normál fogakra
 • könnyen javítható
 • az ízek 100%-ban érezhetőek, a saját fogakkal megegyező természetes hatás
Ára:

Neodent implantátummal, akrilát fogsorral: 1.590.000 Ft-tól/fogív (alsó vagy felső)

Neodent implantátummal, 12 fémkerámiával: 1.790.000 Ft-tól/fogív (alsó vagy felső)

A fémkerámiás pótlással készülő All-on-4™ 12 tagú fémkerámia körhidat tartalmaz, gyakorlatilag megkülönböztethetetlen az igazi fogaktól, eredmény: tökéletes hollywoodi mosoly

Elkészülési idő:

Az elkészítésnek két szakasza van:

 1. implantáció: az implantátumok behelyezése után várni kell 3 hónapot, de addig kap egy pótlást, amivel élhet
 2. fogmű elkészítése, behelyezése: az implantációs időszak után mintát veszünk, majd 1-2 hét fogtechnikai munka után becsavarozzuk a kész fogművet

All-on-6 ™

Az All-on-6 ™ eljárás hat implantátumra készített csavaros hídpótlás teljes foghiány esetén, összesen 2 tartó implantátumban különbözik az All-on-4 ™-től, emiatt a stabilitás itt még nagyobb. Olyan, mintha a saját fogait kapná vissza.

Előnyök:
 • a legnagyobb erőhatást is kibíró fogpótlás
 • érzetben nagyon hasonlít a normál fogakra
 • könnyen javítható
 • az ízek 100%-ban érezhetőek, a saját fogakkal megegyező természetes hatás
Ára:

Neodent implantátummal, 12 fémkerámiával: 2.280.000 Ft-tól/fogív (alsó vagy felső)

A fémkerámiás pótlással készülő All-on-6™ 12 tagú fémkerámia körhidat tartalmaz, gyakorlatilag megkülönböztethetetlen az igazi fogaktól, eredmény: tökéletes hollywoodi mosoly

Elkészülési idő:

Az elkészítésnek két szakasza van:

 1. implantáció: az implantátumok behelyezése után várni kell 3 hónapot, de addig kap egy pótlást, amivel élhet
 2. fogmű elkészítése, behelyezése: az implantációs időszak után mintát veszünk, majd 1-2 hét fogtechnikai munka után becsavarozzuk a kész fogművet

Végső soron az All-on-4™ és az All-on-6™ fogászati implantátumok választása az Ön egyedi fogászati helyzetétől, igényeitől és céljaitól függ. A szájsebészünkkel lefolytatott konzultáció elengedhetetlen annak eldöntéséhez, hogy az All-on-4™ vagy az All-on-6™ a megfelelő megoldás-e az Ön számára.

Ha időpontot vagy konzultációt szeretne kérni, és személyre szabott ellátást szeretne kapni, akkor hívjon minket a +36 30 327 6061-as telefonszámon vagy írjon nekünk a lenti űrlap segítségével. Várjuk, hogy segíthessünk Önnek visszaállítani eredeti vagy még annál is szebb mosolyát!

Miért minket válasszon?
Ezek a mellettünk szóló érvek:

Győztünk az árversenyben

Átlagosan 14,1%-kal alacsonyabbak az áraink, mint a konkurenciának (2023.10.01-ei felmérés alapján).

Saját fogtechnikával dolgozunk

Saját, helyben működő fogtechnikával rendelkezünk, ami miatt a fogpótlások a legmagasabb minőségben és átlagosan feleannyi idő alatt készülnek el, mint ott, ahol a fogtechnika külön működik. Ráadásul az árak is kedvezőbbek így.

Gyors időpont lehetőség

Rugalmas időbeosztásunk miatt gyorsan tudunk időpontot adni, nem szeretjük, ha a pácienseinknek várnia kell.

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, hogy megbeszéljük az Önnél felmerülő lehetőségeket!

Bejelentkezés

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue