Megfizethető esztétikai fogászat Szegeden

Elégedetlen a mosolyával? Szeretné korrigálni kopott, sérült vagy elszíneződött fogait? Gondolt már arra, hogy beszéljen egy fogorvossal egy esztétikai fogászati kezelésről, de aggódik a mosoly átalakításával járó magas költségek miatt?

Ha igen, akkor itt az ideje, hogy beszéljen velünk a Hattyas Dental-ban Szegeden! Szegeden az esztétikai fogászat még soha nem volt ennyire elérhető és megfizethető! A fogászati héj az egyik legminimálisabban invazív, de ugyanakkor teljesen megfizethető esztétikai fogászati megoldás napjainkban.

Mik azok a fogászati héjak?

A héjak olyan kozmetikai fogászati pótlások, amelyek hosszú távon javítják fogainak a megjelenését anélkül, hogy az egészséges, természetes szerkezetüket veszélyeztetnék. A Hattyas Dental-nál kiváló minőségű porcelán héjakat használunk, amelyek szupervékonyak, mégis figyelemre méltóan erősek. A saját fogtechnika segítség a stabilan magas minőség előállításában, ráadásul sokkal gyorsabb is, mintha rendelnünk kellene valahonnan.

A porcelán héjakat egyedileg tervezzük és készítjük el, minden egyes páciens egyedi mosolyát szem előtt tartva.

A héjakkal hatékonyan kezelhető az esztétikai fogászati problémák széles skálája, beleértve az elszíneződött, letört, repedt, hiányos vagy egyenetlen fogakat.

Mitől lesz a fogorvosi héj az ideális mosolyátalakítási eljárás?

A tökéletlen fogak elvehetik az önbizalmát az őszinte és nyílt mosolygástól. A Hattyas Dental fogorvosai által végzett esztétikai fogászati kezelések rövid idő alatt alakítják át mosolyát. A héjak segítségével gyönyörű mosolyt érhetünk el anélkül, hogy egy vagyont kellene költenie.

A fogászati héjak legnagyobb előnyei a következők:

1. Tartósság
Bár a porcelánhéjak „ultravékonyak”, megfelelő ápolás és jó szájhigiénia mellett elég strapabíróak ahhoz, hogy sok évig kitartsanak. Valójában azok a páciensek, akiknek már több, mint tíz évvel ezelőtt helyeztük fel a fogászati héjaikat, még ma is élvezik a gyönyörű mosolyukat.

2. Megfizethetőség
Porcelán héjainkat azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy megfizethető lehetőséget biztosítsunk az embereknek a mosoly teljes átalakítására. A porcelánhéjak költségei alacsonyabbak, mint gondolná, ráadásul részenként is fel tudjuk tenni a pótlást, hogy a költségeket több hónapra oszthassa el.

3. Hatékonyság
A héjak felhelyezése egy gyors és hatékony eljárás, amely 1-2 hét alatt elvégezhető. Az első látogatás alkalmával lenyomatot veszünk, hogy ez alapján megtervezzük és legyártsuk a precízen megmunkált héjakat, majd a következő látogatás alkalmával a pótlást biztonságosan a fogaira ragasztjuk.

4. Minimálisan invazív módszer
Mivel nincs szükség a természetes fogak jelentős előkészítésére, a kezelés általában nem igényel injekciót. A héjak ragasztása egyre inkább a legmegfelelőbb kezeléssé válik az esztétikai fogászat terén Magyarországon, szemben a költségesebb hagyományos fogpótlási eljéárásokkal.

5. Precíziós illeszkedésű héjak
Minden egyes héj precíziós illeszkedéssel készül minden egyes fogra, hogy hibátlan és teljesen új mosoly jöjjön létre.

Fejlett technológia a kivételes eredményekért

Porcelán héjainkat a minimálisan invazív technológiával tervezzük. Minden páciens szájáról készült precíz lenyomat segítségével egyedi, kizárólag a páciens számára tervezett porcelánhéjakat készítünk. Amint az Ön új mosolytervezése jóváhagyásra kerül, a laborunk azonnal hozzálát a héjak elkészítéséhez.

Az esztétikai fogászati kezelésben részesült páciensek előnyei:
• Új mosoly, amelyet mindössze 2-3 fogorvosi látogatással érünk el.
• Fájdalommentes fogászat.
• Minimálisan invazív előkészítés kis csiszolással.
• Ultraerős és ultravékony porcelánhéjak.

Saját fogtechnikai laborral rendelkező megbízható fogorvosi központ: Hattyas Dental

Megfizethető és hatékony, áttörést jelentő technológiát kínálunk a héjakhoz. Minden egyes héj kifejezetten a páciensre szabottan készül számítógépes tervezési technológia segítségével úgy, hogy mikronos pontossággal illeszkedjen a természetes fogakra.

Ha Szeged egyik legjobb esztétikai fogorvosát keresi, beszéljen velünk még ma! Megfizethető esztétikai fogorvosaink évek óta segítenek pácienseinknek Szegeden és azon túl is, hogy elérjék álmaik mosolyát.

Hívjon minket a +36 30 327 6061-as telefonszámon vagy írjon nekünk a lenti űrlap segítségével, hogy időpontot foglaljon.

Miért minket válasszon?
Ezek a mellettünk szóló érvek:

Győztünk az árversenyben

Átlagosan 13,6%-kal alacsonyabbak az áraink, mint a konkurenciának (2023.07.01-ei felmérés alapján).

Saját fogtechnikával dolgozunk

Saját, helyben működő fogtechnikával rendelkezünk, ami miatt a fogpótlások a legmagasabb minőségben és átlagosan feleannyi idő alatt készülnek el, mint ott, ahol a fogtechnika külön működik. Ráadásul az árak is kedvezőbbek így.

Gyors időpont lehetőség

Rugalmas időbeosztásunk miatt gyorsan tudunk időpontot adni, nem szeretjük, ha a pácienseinknek várnia kell.

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, hogy megbeszéljük az Önnél felmerülő lehetőségeket!

Bejelentkezés

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue