Kortalan szépség, mi a titok? Hogyan fogja Önt a mosolytervezés megfiatalítani? Áldott Karácsonyt!

Előszőr is Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk minden kedves Páciensünknek és Olvasónknak!

A második nagygeneráció, a mai 40-esek már évek óta szembesülnek az évek múlásának első jeleivel. Ez egyik oldalról egy elkerülhetetlen folyamat, azaz jó elfogadni, azonban másik oldalról öregedés és öregedés között nagy különbségek vannak, sokat tehetünk azért, hogy az örök fiatalok maradjunk.

Mitől marad valaki fiatal?

A legfontosabb, amit a fiatalok tudnak, hogy energikus a kisugárzásuk, buzog bennük az energia. Sokat nevetnek, játszanak, kíváncsiak és kockázatot vállalnak. Természetesen ezek közül a legtöbb tulajdonság belülről fakad, azonban nagyon érdekes, hogy több tulajdonság kívülről is stimulálható. Például, ha valaki rendszeresen végez testmozgást, a kisugárzása sokkal tovább marad fiatal, és ez igaz azokra is, akik újra és újra kockázatokat vállalnak az életükben, vagy akár azokra is, akik sokat mosolyognak, nevetnek.

A mosoly és nevetés ereje

A sok mosoly és nevetés megélénkíti az arcot, energikussá teszi a tekintetet, fiatalságot kölcsönöz mindenkinek. Ráadásul visszahat az élethez való hozzáállásunkra is: aki sokat mosolyog, arra is sokat mosolyognak és egyszerűen szebb a napja, mint azoknak, akik inkább gondterheltnek néznek ki. Kutatások azt is bizonyítják, hogy a gondolkodásunkat is pozitívan befolyásolja az, ha nevetünk: olyan kémiai folyamatokat indít el, amitől csökken a stressz-szintünk, jobb lesz az immunrendszerünk állapota, de még a szívműködésünk is egészségesebb lesz. Van a sok mosolygásnak egy extra hatása is, ez pedig az, hogy a ráncaink nevetőráncok lesznek és egyszerűen látszani fog rajtunk egyfajta derű majd idősebb korunkban.

Mi gátolhatja meg a mosolygást, nevetést?

Igen, mindenkinek van baja, valakinek több, valakinek kevesebb, de az az érdekes, hogy nem a bajaink az elsődleges forrásai annak, ha valaki nem mosolyog. Sajnos egy nehezen módosítható ok az első ok, ez pedig a jövőképünk, azaz, hogy mit gondolunk a jövőnkről, mennyire érezzük a kezünkben a jövőnk irányítását. Ez a cikk nem pszichológiai témájú, ezért erről nem írunk itt részletesen, azonban tudnunk kell, hogy ez az elsődleges oka annak, ha valaki nem mosolyog sokat.

Azonban az okok között van egy olyan, ami lehet, hogy Önt is érinti, ez a mi szakterületünk: rendezetlen fogsor, rossz fogak. Ha valakinek nem szépek a fogai, az biztos, hogy kevesebbet mosolyog annál, mint amennyit akkor mosolyogna, ha büszke lenne a fogsorára.

A szép fogsor az utóbbi 20 évben szinte alapelvárás lett már a középosztályban is, hiszen szinte bárki számára elérhető a fogszabályozás vagy más egyéb esztétikai beavatkozások. Nem volt ez mindig így. 30 évvel ezelőtt egy magyar család számára jóval nehezebben volt kigazdálkodható egy fogszabályozás költsége, mint napjainkban. Emiatt a mai 40-esek közül sokaknak felnőtt korukban kell erről a folyamatról gondoskodniuk. Szerencsére sok nekik szóló beavatkozás létezik, de mindenekelőtt jó lenne látni, hogy milyen lesz a végeredmény. Erre találtuk ki a mosolytervezés szolgáltatásunkat, amivel egyre több középkorúnak sikerült már az életét megváltoztatnunk.

A mosolytervezés

A mosolytervezés lényege, hogy akár teljesen új fogformákkal is tudunk kísérletezni, gyakorlatilag meg tudjuk a fogsort változtatni olyanra, amilyet a páciens szeretne. Na de ő honnan fogja tudni, hogy neki mi áll a legjobban? A konzultáció során megmutatunk többféle fogsort képekben, amik közül tud választani. Sokan méretet is szeretnének változtatni, mert túl kicsik vagy nagyok a fogaik, és a forma a másik, amit meg tudunk változtatni.

Miután a fogakat lecsiszoltuk, a kiválasztott formát a fogtechnikában elkészítjük CAD-CAM rendszerben műanyag ragasztható fogpótlásként, amit beragasztunk és a páciens odahaza meg tudja mutatni a családnak, hogy így hogyan tetszik a mosolya. Ha esetleg nem lenne teljesen megfelelő a forma, akkor készítünk egy másikat, és azzal is haza tud menni a családnak megmutatni. Így elkerülhető, hogy olyan végleges pótlást készítsünk, ami nem mindenkinek tetszik maradéktalanul. Márpedig a férj vagy feleség véleménye kritikus hosszú távon, emiatt kell nagyon körültekintőnek lennünk. 

Szép fogsor = Sok mosoly és nevetés = Energikus és fiatalos kisugárzás = Örök fiatalság

Szeretjük a kihívásokat. Ha Ön úgy gondolja, hogy reménytelen eset, ebből a fogsorból úgysem lehet jót kihozni, akkor jöjjön el hozzánk és meglepjük Önt egy olyan tervvel, ami megváltoztathatja az életét és egy igazán sokat mosolygó emberré teszi. Ez a mi feladatunk az Öné pedig, hogy bejelentkezzen hozzánk.

Összefoglalva a szép, egészséges és szabályos fogak arra fogják Önt is ösztökélni, hogy mutassa meg másoknak és sokat nevessen, ami az örök fiatalság egyik alappillére. Jelentkezzen be hozzánk a most kedvezményes mosolytervezés akcióval!

Mosolytervezés példa:

Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk!

Az alábbi esztétikai kedvezményeket tudja igénybe venni:

Esztétikai mosolytervezés -42%

A csomag tartalma: 2 konzultáció, 1 panorámaröntgen, 1 lenyomatvétel, 1 kivitelezési terv modellel vagy fotóval
50.000 Ft helyett

MOST CSAK 29.000 FT

Végre szabadon mosolyoghat!
Amennyiben a megrendelt munka összértéke eléri a 300.000.-Ft-ot, akkor visszatérítjük a 29.000.-Ft-ot.
Akcióink nem összevonhatóak.

Fogfehérítés akciósan -10.000Ft

• állapotfelmérés
• otthoni fogfehérítő szett
55.000 Ft helyett

MOST CSAK 45.000 FT


Akcióink nem összevonhatóak.

Bármire felhasználható 10% kedvezmény

Akcióink nem összevonhatóak.

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni egy költségesebb beavatkozáshoz, akkor segítünk az adminisztrációban.

Bejelentkezés

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue