Károly lecserélte a kivehető műfogsort All-on-4-ra

Károly történetén keresztül szeretnénk bemutatni az ALL-ON-4 technológia előnyeit. Sokan szenvednek a kivehető protézisek okozta kellemetlen érzésekkel. Legyen ez egy társasági esemény, ahol nem képesek önfeledten nevetni, vagy csak maga a kellemetlen érzés, ami a mozgó műfogsor miatt kényelmetlenséget okoz a mindennapokban.

A legtöbben hosszú évekig elviselik ezt a kiszolgáltatott helyzetet, mivel úgy gondolják, hogy a sok éve meglévő kivehető fogpótlás az egyetlen megoldás számukra. Ezt megcáfolva szeretnénk bemutatni a legújabb megoldást egy páciensünk történetén keresztül.

Károly, idén töltötte a 76-odik életévét, és azzal a problémával fordult hozzánk, hogy az eddigi felső protézise szinte naponta okozott valamilyen kellemetlenséget.

Kivehető fogsora gyakran csúszkált és instabil érzést keltett evés közben. Éveken keresztül zavarta, hogy a műfogsor látványosan elmozdul, ezért mindig nagy figyelmet kellett rá fordítania.

Az utolsó csepp a pohárban számára az volt, amikor egy baráti összejövetelen, vidám környezetben a felső protézise majdnem kiesett a szájából. Elmesélte, hogy milyen szörnyen érezte magát emiatt, és hogy a szája elé kellett kapni a kezét, hogy ne essen ki a szájából a „foga”. Szerencsére éppen egy régi barátjával beszélgetett, akinek szintén volt a múltban hasonló gondja.

Elmondta Károlynak, hogy neki 2 éve cserélték ki a fogpótlását implantátumok behelyezésével rögzítettre, és azóta teljesen elégedett velük. Olyan, mintha visszakapta volna az eredeti fogait.

Ez volt az a pont, amikor Károly eldöntötte, hogy változtatni akar. A megoldást a problémájára még nem tudta, de azt igen, hogy valaminek változnia kell. Egy rövid internetes keresés után talált ránk és azonnal fel is keresett minket.

A következő napra már kapott is egy időpontot, így át tudtuk vele beszélni a kérdéseit és a megoldásokat, amit nyújtani tudunk. A konzultáció során közösen arra a végeredményre jutottunk, hogy neki az ALL-ON-4 rögzített fogpótlás lesz a legideálisabb.

Egy teljesen új alapokra épülő implantátum rendszert alakítottunk ki, aminek a segítségével a teljes felső és alsó fogívet pótolni tudjuk, ami a természetes fogak érzetét kelti. Károly számára négy sajátosan elhelyezett implantátumra csavarosan rögzülő fogpótlást készítettünk. Ezt nevezzük ALL-ON-4 technológiának.

Ennél az eljárásnál az előzőleg elhelyezett implantátumokra speciális fejrészek kerültek, amelyekre csavarosan rögzítjük a fogtechnikán készített pótlást. Ez a megoldás a csontban nagy tartósságot biztosít. Az implantátumok behelyezése után néhány nappal be tudunk helyezni egy ideiglenes fogsort, ami arra szolgál, hogy a gyógyulási időben se kelljen a foghiánnyal járó kellemetlenségekkel törődni.

Ezeket az átmeneti időszakra használt fogakat úgy tervezzük meg, hogy a mindennapi használathoz elég stabilak legyenek és esztétikailag is megfeleljenek a páciensek elvárásainak.

Károly esetében még egyszerűsítette a folyamatot, hogy a gyógyulási időben nyugodtan tudta használni a már meglévő kivehető fogpótlását.

Ez az időszak körülbelül 3 hónapot vesz igénybe, ami után felhelyezzük a végleges rögzített fogsort. A gyors gyógyulásának köszönhetően ezt már 2 és fél hónap után meg is tudtuk tenni.

Óriási előnyt jelentett, hogy a pótlások sérülés esetén nagyon könnyen javíthatóak, így az elkészült rögzített fogsor tulajdonképpen örökéletű.

Amennyiben Önnek is vannak hasonló kellemetlen tapasztalatai saját protézisével kapcsolatban, kérjen tőlünk egy az Ön számára is megfelelő időpontot és mi biztosan megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást!

All-on-4 ™

Az All-on-4 ™ eljárás négy implantátumra készített csavaros hídpótlás teljes foghiány esetén. Olyan, mintha a saját fogait kapná vissza.

Négy speciálisan elhelyezett implantátumra csavarosan rögzülő fogpótlást készítünk. Az implantátumokra speciális fejrészek kerülnek, amelyekre csavarosan rögzítjük a fogtechnikán készített, általában 12 fogból álló hídpótlást.

Az All-on-4™ megoldás a csontban nagy stabilitást biztosít. Az implantátumok behelyezése után akár másnap be tudunk helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a foghiánnyal járó kellemetlenségeket. Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat akár a műtét után már használhatja is evéshez. 3-4 hónap gyógyulási időt követően felhelyezzük a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is.

Előnyök:
  • a legnagyobb erőhatást is kibíró fogpótlás
  • érzetben nagyon hasonlít a normál fogakra
  • könnyen javítható
  • az ízek 100%-ban érezhetőek, a saját fogakkal megegyező természetes hatás
Ára:

alap verzió: 800.000 Ft-tól/fogív (alsó vagy felső)

All-on-4™ fémkerámia pótlással: 1.200.000 Ft-tól/fogív (alsó vagy felső)

A fémkerámiás pótlással készülő All-on-4™ 12 tagú fémkerámia körhidat tartalmaz, gyakorlatilag megkülönböztethetetlen az igazi fogaktól, eredmény: tökéletes hollywoodi mosoly

Elkészülési idő:

Az elkészítésnek két szakasza van:

  1. implantáció: az implantátumok behelyezése után várni kell 3 hónapot, de addig kap egy pótlást, amivel élhet
  2. fogmű elkészítése, behelyezése: az implantációs időszak után mintát veszünk, majd 1-2 hét fogtechnikai munka után becsavarozzuk a kész fogművet

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, hogy megbeszéljük az Önnél felmerülő lehetőségeket!

Bejelentkezés

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni egy költségesebb beavatkozáshoz, akkor segítünk az adminisztrációban.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue