Alexandra újra szívesen tekint a tükörben mosolygó önmagára (fogorvosi héjak beszámoló)

Alexandra (32) fiatal kora ellenére nagyon elégedetlen volt fogaival. Sokszor nem mert társaságban kedvére nevetni, mert félt, másoknak is feltűnik fogainak sárgás alapszíne.

Ehhez nagyban hozzájárulhattak táplálkozási és rendszertelen fogmosási szokásai, valamint a rendszeres kávéfogyasztás is. Emellett már 5 éve dohányzik is, szenvedélybetegségének sajnos nem tudott nemet mondani. A kissé rendezetlen fogazata a fogak alapszíne miatt még ápolatlanabbnak tűnt, de eddig halogatta a fogászati beavatkozást.

A fogtisztítás is körülményesebb volt, fogai nagyobb veszélynek voltak kitéve a fogszuvasodásnak a kissé kusza elhelyezkedésük miatt. Több házi praktikával is próbálkozott fogfehérítés céljából, de mind sikertelennek bizonyultak. Gyerekkorában rávette magát, hogy megpróbálkozzon fogszabályzóval javítani a helyzetén, viszont nem tartott sokáig, mivel nagy fájdalmat okozott neki, és emiatt abbahagyta a viselését.

Egyik barátnője édesanyjától hallott rólunk, a fogászati rendelőnkről és a fog restaurációról. Tudta, hogy nem a tökéletes fogsorra vágyik, de mindent megtenne azért, hogy boldogabban nézzen tükörbe.

Miután rákeresett honlapunkra, és elolvasta az információkat a kezelésről, felhívott minket, és egy hét múlva már rendelőnkben tudtuk fogadni panaszaival. Elmondása alapján nagyon elégedett volt azzal a tájékoztatással, amit kollégánktól kapott a neki ajánlott fogászati kezelésről, az esztétikai héjak felhelyezéséről.

Ezek a héjak kismértékű problémák korrekciójára alkalmasak, készülhetnek kerámiából vagy más speciális tömőanyagból, valamint legfeljebb a fogzománc apró átalakítását igénylik. Segítségükkel kialakítható egy optimálisnak mondható fogazat, melynek színe, valamint a fogak formája és elhelyezkedése is megfelelő.

A héjak felhelyezése problémamentesen, gyorsan és hatékonyan megtörtént Alexandra esetében is. A kontrollon örömmel számolt be arról, hogy arcáról a mosoly le se hervad a kezelés óta, mindenki csak dicséri, hogy ki van virulva a gyönyörű fogaival.

Sokkal jobb a közérzete, amiért nem kell sárgás fogai miatt többet szégyellnie mosolyát. A rossz szokásait is átértékelte egy kicsit a fenntarthatóbb eredmények érdekében. Csökkentette a napi cigaretta adagját és minden kávé és színes étel után után vízzel öblöget. Alexandra végre újra boldog, örömmel néz tükörbe reggelente, elmondása szerint még soha nem látta ilyen szépnek fogait és az arcát sem.

A fogak restaurációja a tudomány fejlődése előtt egy eredeti állapot visszaállítását jelentette, viszont manapság ez már a tökéletességre törekvő fogsor kialakítását takarja. Ebben a felállásban az esztétikai beavatkozás eredményeképpen egy sokkal látványosabb eredmény érhető el az eredetinél. A fogak megtervezéséhez a szakterület egyik legfejlettebb egységét, a CAD-CAM számítógépes rendszert használjuk, melynek segítségével magas fokú precíz munkát végezhetünk.

Amennyiben páciensünk története felkeltette érdeklődését a kezelés iránt és bármilyen kérdése merült fel a téma kapcsán, keressen fel minket telefonon vagy személyesen rendelőnkben! Az egészséges fogazat és megfelelő szájhigiénia kiemelten fontos a hétköznapokban, ha bármi problémája van, ne halogassa tovább, forduljon szakértőinkhez segítségért!

Várjuk szeretettel rendelőnkben!

Ha kérdése van, hívjon minket vagy írjon nekünk és kérje fogorvosaink és dentálhigiénikusaink segítségét. Csapatunk tapasztalt, felkészült, gondoskodó és mindig vidám tagjai örömmel állnak az Ön rendelkezésére is szaktudásuk teljességével, gondoskodásukkal és minden figyelmükkel.

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, hogy megbeszéljük az Önnél felmerülő lehetőségeket!

Bejelentkezés

Hogyan tudok finanszírozni egy beavatkozást?

A tervezésnél figyelünk arra, hogy Önnel egyeztetve úgy határozzuk meg az egyes beavatkozások idejét, hogy azokra anyagilag fel tudjon készülni.

Rendelőnkben a következő fizetési lehetőségek közül tud választani: készpénz, utalás, hitelkártyák, betéti kártyák.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni egy költségesebb beavatkozáshoz, akkor segítünk az adminisztrációban.

Vélemények
Kövessen minket
Iratkozzon fel

Minden feliratkozás után esettanulmányokat és kedvezményeket küldünk Önnek

szépítse meg a mosolyát

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
akció

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
-20%
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezze meg a kedvezményeket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue